Smještaj u Hrvatskoj » Dubrovnik » Smještaj u okolini

Dubrovnik - smještajApartman Panorama Dubrovnik
Apartman, Dubrovnik
Vrsta objekta: Apartman
Mjesto: Dubrovnik
Apartman zasigurno posjeduje jedan od najiljepših pogleda, koji sa pruža prema staroj jezgri grada Dubrovnika otoku više » Lokrum tvrđavi Lovrijenac i moru. Apartman veličine 56 m2 sastoji se od dnevnog boravka, sobe, wc s tuš kadom, veš mašinom, stolom i peglom za glačanje, te kompletno uređenom kuhinjom
4 kreveta
4 kreveta
Prosječna cijena kreveta cca 25 EUR
Loft Pianino Apartment with a Big Terrace
Apartman, Mlini
Vrsta objekta: Apartman
Mjesto: Mlini
Location is in a quiet residential area in Gorica 15 street in the small neighbourhood called Čibača in Župa Dubrovačka više » . The apartment has two cosy bedrooms, a big living-dinning area with kitchen and big terrace for relaxing evenings and outdoor meals. Perfect location for families and friends.
4 kreveta
4 kreveta
Prosječna cijena kreveta cca 23 EUR
Vila Maria
Kuća za odmor, Cavtat
Vrsta objekta: Kuća za odmor
Mjesto: Cavtat
Vila se nalazi 2 km od centra malog gradića Cavtata, 15km od Dubrovnika. Kuća je na uzvisini pa ima pogled na more više » i Dubrovnik. Kuća je za maksimalno 8 osoba(4sobe). Dva kupatila, kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak. Ispred ima bazen i natkriveni roštilj. Kuća je malo na osam i.
8 kreveta
8 kreveta
Prosječna cijena kreveta cca 50 EUR
Didan Apartments
Apartman, Cavtat
Vrsta objekta: Apartman
Mjesto: Cavtat
Apartmani Didan smješteni su u Cavtatu, 200 metara od plaže, a nude panoramski pogled na dubrovački zaljev te vanjski više » bazen s ležaljkama. Svi apartmani uključuju namješten balkon i pogled na more, LCD TV te opremljenu kuhinju s blagovaonicom.
11 kreveta
11 kreveta
Prosječna cijena kreveta cca 100 EUR
Villa Eli
Apartman, Cavtat
Vrsta objekta: Apartman
Mjesto: Cavtat
Villa nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Cavtatu, na zapadnoj obali Konavala, 19km jugoistočno od Dubrovnika, više » podno Jadranske turističke ceste.
15 kreveta
15 kreveta